Kahvia ja keskusteluja Bike breakfast -aamiaisella

Aikaiset aamiaisvalmistelut sujuivat hyvällä mielellä, sillä sääennusteen räntäsateen sijaan perjantai-aamu valkeni onneksi kauniin aurinkoisena.  Kaupungin halki pyöräillessä vähän jännitti, mikä tapahtumapaikalla odottaa: pitkä jono nälkäisiä pyöräilijöitä vai niin kiireisiä työmatkailisia, ettei kukaan ehtisi pysähtyä aamupalalle.

Lotta taakkapyörällä

Kun saimme Lahden seudun ympäristöpalveluilta lainatun taakkapyörän ja omat polkupyörämme parkkeerattua Aleksin pyörätien varrelle, olivat ensimmäiset Bike breakfastiin -osallistujat pian jo paikalla. Tieto tapahtumasta oli tavoittanut osallistujat monia teitä: fb:n maastopyöräfoorumilta, radiosta ja sanomalehdestä ja aamiaiselle osallistui yhteensä n. 60 aamuvirkkua fillaristia.

-”Enhän mä varmaan edes pystyis tällaisilla koroilla kävelemään töihin, mutta pyörällä mennessä ei ole mitään ongelmaa”, eräs osallistujista kommentoi pyöräilyvarustekeskustelua. Parasta Bike breakfastissa olivatkin hyväntuuliset ihmiset sekä heidän kanssaan käydyt keskustelut. Puhetta riitti niin pyöräilyvarusteista, työmatkoista, aamupalasta, yhdistystoiminnasta ja monesta muustakin aiheesta. Huomasimme osallistujien myös testaavan toistensa menopelejä, kuten potkupyörää ja taakkapyörää. IMG_20160422_074603[1]

Kiitos kaikille osallistujille ja tapahtuman mahdollistaneille tahoille – sen verran mukavaa oli, että tämä otetaan vielä uusiksi!

Mainokset
Kategoria(t): Uncategorized. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.