Liekki ry osaksi kansainvälistä verkostoa

sic-logo-round-rome-2015

SIC!2015 Rome

24.–27.9.2015

Liekki osallistuu Social innovators connected -verkoston järjestämään SIC!2015 Rome -konferenssiin, joka järjestetään Roomassa 24.-27. syyskuuta. SIC! on avoin kaupunkiaktivistien ja sosiaalisten innovaattoreiden verkosto, joka järjestää myös kansainvälisiä tapaamisia. Tulevassa Rooman-tapaamisessa kohtaavat viisikymmentä osallistujaa viidestätoista eri maasta. Mukana on neljä suomalaista.

Liekin  lisäksi muut suomalaiset osallistujat ovat helsinkiläisen Rhea Solutions Oy:n Johanna Kohvakka ja Sini Suomalainen sekä Saana Konala Rovaniemeltä. Toiminnanjohtajamme Hanna Virtanen on innoissaan yhdistyksen pääsystä osaksi kansainvälistä verkostoa. Projekti-ideamme liittyy lähiöihin ja kulttuuriin, toivottavasti saamme suunnitelmaa kehitettyä eteenpäin Roomassa. Konferenssissa pääsemme mukaan toisten osallistujien projekti-ideoiden kehittämiseen. Yhdistyksemme tärkein tehtävä on omalta osaltaan vahvistaa kansalaisyhteiskuntaa ja juuri sitähän sosiaaliset innovaatiot tekevät.

Sosiaalinen innovaatio on uudenlainen tapa tehdä asioita. Sosiaaliset innovaatiot, kuten aikoinaan syntyneet naisten äänioikeus, kirjasto ja peruskoulu, tekevät ihmisten arjesta parempaa. SIC!-verkosto yhdistää ruohonjuuritason ideoijat ja innovaatioiden toteuttajat.

Lataa lehdistötiedote tästä.

Mainokset
Kategoria(t): Uncategorized. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.