Onni on sun omassa päässä

Matka apurahoja vastaanottamaan Itäkeskuksen Ruohonjuureen ei sujunut aivan suunnitelmien mukaan. Puhelimeni soi aamulla klo 7:30. Sari ilmoitti, että hän ei suinkaan istunut junassa, kuten oli ollut suunnitelmissa. Vääristä aikatauluinfoista johtuen ei edes junan perävaloja ollut enää näkyvissä Sarin saapuessa asemalle. Pohdin asiaa muutamia sekunteja ja apuun päätettiin hälyyttää äitini, joka oli rauhassa juomassa aamukahviaan lukien päivän lehdestä uutista Liekin saamasta kannustusapurahasta.

Itse olin jo Helsingissä, joten samaan aikaan, kun hyppäsin paikallisbussiin kohti Itäkeskusta, kaahottivat äitini ja Sari mottoritietä pitkin kohti Helsinkiä. ”Rallikuskin aineksia”, totesi Sari äidistäni. Nopeusrajoitusten mukaan olivat kuulemma kuitenkin ajaneet. Auto on vain sen verran pieni, että tuuli vinkui korvissa.

Ruohonjuuressa odotti mielenkiintoinen aamupala. Pöytään oli katettu muun muassa superruokia.

Osa Ruohonjuuren aamiaiskattauksesta

Aamupalaa nautiskellessani kello riensi eikä Sarilla ollut mitään mahdollisuutta ehtiä ennen kello 9 paikalle. Päätimme järjestää Hannan paikalle Skypen avulla. Minä vastaanotin apurahan tapahtumanjärjestäjien kestävän kehityksen käsikirjaan ja Hanna lausui tervehdyksen Liekin puolesta.

 

Liekin tervehdys

Tilaisuuden lopussa ravintovalventaja Jaakko Halmetoja kertoi rakkausruoasta. Jaakko tarjoili itsevalmistamaansa raakasuklaata ja kertoi sen sisältävän mm. antioksidantteja, magnesiuimia, kuparia, kromia, sinkkiä, rautaa, kuparia, rikkiä ja c-vtamiinia. Rakastuessa kehon fenyylietyyliamiinitasot nousevat. Fenyylietyyliamiini lisää myös noradrenaliinin vaikutusta kehossamme, mikä johtaa iloisuuden ja mielihyväntunteiden lisääntyseen. Samaa aiheuttaa myös raakakaakao!

Superfood-guru Jaakko Halmetoja

Jaakon puhuessa Sari ehti saapua paikalle ja lopussa saatiin vielä hyviä kuvia apurahojen vastaanottajista kukkapuskineen.

Aamun ohjelma oli muovitaskussa, johon oli liimattu tarra, jossa luki ”Onni  on sun omassa päässä!” Näiden mukavien sanojen saattelemana lähdimme Sarin kanssa onnellisina työpaikalleni kahvittelemaan.

Tilaisuuden ohjelma

Nyt alkaa ekologisesti kestävään elämään ohjaavien työpajojen suunnittelu. Työpajoja on tarkoitus järjestää ensi vuoden puolella. Hienoa olisi, jos työpajat voitaisiin järjestää Töyrykadun talon tiloissa!

Syysterveisin,

Lotta

Bookmark and Share

Mainokset
Kategoria(t): Henk.koht. Avainsana(t): , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

2 vastausta artikkeliin: Onni on sun omassa päässä

  1. lahtelainen sanoo:

    Onnittelut!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s