Liekki ry:lle apurahaa työpajatoimintaan

Liekille myönnettiin 14.10.2010 tuhannen euron kannustusapuraha työpajatoiminnan järjestämiseksi Lahdessa ja sen lähialueilla. Ekologisesti kestävään elämään ohjaavien työpajojen aiheita ovat mm. kädentaidot, ekologinen liikkuminen kaupungissa ja kansalaisvaikuttaminen.

Liekki ry perustettiin suojelemaan purkukauhalta Lahdessa, osoitteessa Töyrykatu 5, sijaitsevaa 1920-luvulla rakennettua taloa. Tavoitteen toteuttamiseksi yhdistys on ideoinut talolle käyttöä ja ideoiden toteuttamiseksi on haettu apurahaa. Toiminta on suunniteltu Töyrykatu 5:n taloon, mikä osoittaa, että talo halutaan säilyttää ja että talolla on käyttöarvoa kaupunkilaisille.

On hienoa, että toiminta koetaan tärkeäksi ja saa valtakunnallista huomiota. Työ lahtelaisen demokratian edistämiseksi sekä yhteiseen historiaan ja kulttuuriin liittyvän toiminnan järjestämiseksi jatkukoon!

Apurahan myönsi Ruohonjuuri Oy, joka on eko-, luomu- ja reilun kaupan tuotteita tarjoava ekomarket. Ruohonjuurella on Helsingissä, Tampereella ja Turussa yhteensä neljä myymälää. Ruohonjuuri jakoi apurahoja nyt ensimmäistä kertaa. Toisen tänä vuonna myönnetyn apurahan, 5000 euroa, saivat Lotta Palomäki ja Hanna Virtanen tapahtumajärjestäjien kestävän kehityksen käsikirjan kirjoittamiseen.

www.ruohonjuuri.fi

Liekin hallituksen edustajat Sari ja Lotta vastaanottivat kannustusapurahan Ruohonjuuren Itäkeskuksen myymälässä Helsingissä klo 9 aamulla.

Bookmark and Share

Mainokset
Kategoria(t): Uncategorized. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

2 vastausta artikkeliin: Liekki ry:lle apurahaa työpajatoimintaan

  1. Asukas sanoo:

    Hyvä uutinen. Onnea!

    Saisivat ny jo lopettaa sen veivaamisen Töyrykadun tönön kanssa. Eiköhän se oo ihan selvää, että se halutaan säilyttää ja purkaminen olis ihan rikollista.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s